Liikunta

Jäseniä kannustetaan omatoimiseen liikuntaan itsenäiseen liikuntaan. Opiskelijoiden kannattaa hyödyntää CampusSportin edulliset kuntosalit ja liikuntatunnit. Tutustu myös Opiskelijoiden liikuntaliiton toimintaan ja Liikkuva opiskelu -ohjelmaan sekä YTHS:n vinkkeihin.
Turun kaupungilla on monipuolisia liikuntapalveluja, kuten maksuttomia ulkokuntosaleja ja lenkkipolkuja.

Resrviupseeriliitolla, Opiskelijain Reserviupseeripiirillä ja Reserviläisurheiluliitolla on erilaisia kisoja vuoden mittaan. Niistä tiedotetaan mm. sähköpostitse. TuKoResilla on myös yhteistyötä PV.n hyväksymien kuntotestaajien kanssa, joten yhdistys voi järjestää virallisia lihaskuntotestejä ja Cooperin testejä.
Yhdistyksen liikuntavastaava järjestää erilaisia liikuntatapahtumia ja tiedottaa yhteistyötahojen tapahtumista, joihin tukoressut ovat tervetulleita. Ehdota rohkeasti liikuntavastaavalle uusia lajeja!

Reserviläisille suositellaan omien liikuntasuoritusten kirjaamista Mars mars -sovellukseen, jonka voi ladata Android- tai iPhone-puhelimeen. Siellä on myös erilaisia valmiita ohjelmia kunnon kohottamiseen sekä mm. ampumapäiväkirja.

Turun Korkeakoulujen Reserviläiset ry

%d bloggaajaa tykkää tästä: