Ammunta

Ampumatoiminta muodostaa yhdistyksen toiminnan selkärangan ja on ylivoimaisesti suosituin toiminnan muoto. Säännöllistä toimintaa on Kupittaan sisäampumaradalla viikoittain ja Nuutin radalla kuukausittain.

Mikäli olet tulossa ensimmäistä kertaa ampumaradalle, tutustuthan ensin ammunnan sääntöihin. Ammunta on ehdottomasti päihteetöntä toimintaa.

Lisäksi jäsenistöllä on oikeus käyttää tiettyjä lähialueiden ampumaratoja erillisten sopimusten mukaan. Voit tutustua käytössä oleviin ampumaratoihin alla olevasta linkistä.

Mikäli innostut harrastuksesta enemmän ja haaveilet oman aseen hankinnasta, niin tutustu ohjeisiimme aseluvan hankinnasta. Ohjesivusto on salasanasuojattu ja salasanan saa kysymällä sitä Esikunnan tai ampumatoimikunnan jäseniltä.

Ammunnan turvallisuuden varmistamiseksi vakavasti masentuneiden, psykoottisten, itsetuhoisessa tilassa olevien ja päihtyneiden osallistuminen on kielletty. Myös väkivaltainen käytös voi olla este ampumatapahtumiin osallistumiselle.

Ryhmät

Varsinaissuomalaisten korkeakoulujen opiskelijayhdistyksillä ja henkilökuntaryhmillä on mahdollisuus varata oma tutustumisvuoronsa pienoispistooliammuntaan. TSA:n aikataulujen takia mahdollisia ovat vain torstai-illat (17–21). Hinta ryhmätutustumiselle on 100 € / ryhmä (tilavuokra) ja lisäksi 15 € / ampuja (asevuokra, patruunat, taulut ja koulutus). Ota yhteyttä hallitukseen tai käytä alla olevaa lomaketta.
Pidätämme oikeuden olla järjestämättä ryhmätutustumista. Korkeakoulujen ulkopuolisille TYKY-, polttari- yms. porukoille emme järjestä ammuntaa. Isokaliiperiammunta ei ole mahdollinen ryhmille.

Turun Korkeakoulujen Reserviläiset ry – Åbo Högskolereservister