Jäsenyys

Turun Korkeakoulujen Reserviläiset ry voi hyväksyä jäsenekseen Varsinais-Suomessa tai Ahvenanmaalla opiskelevan tai Turun tai Ahvenanmaan korkeakouluissa työskentelevän, täysi-ikäisen Suomen kansalaisen. Sotilasarvoon, armeijan käymiseen jne. liittyviä ehtoja sen sijaan ei ole, vaan kiinnostus maanpuolustusta kohtaan riittää.

Jäseneksi liittyessään on oltava opiskelijana tai töissä jossain varsinaissuomalaisessa tai ahvenanmaalaisessa korkea-asteen
oppilaitoksessa, mutta jäsenyyden voi säilyttää valmistumisensa tai työsuhteen päättymisensä jälkeenkin.
Vanha jäsen: päivitä muuttuneet tietosi Maanpuolustusrekisteriin.
Eroava jäsen: ilmoita hallitukselle joko sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella.

Ehdot jäsenyydelle

Toisen asteen opiskelijoiden ja avoimen amk:n tai avoimen yliopiston opiskelijoiden hyväksymisestä hallitus päättää tapauskohtaisesti. Päätökseen vaikuttavat mm. suunnitelmat myöhemmistä korkeakouluopinnoista ja varusmiespalveluksen tai naisten vapaaehtoisen palveluksen suorittaminen.

Jäsenedut

TuKoResin omiin jäsenetuihin kuuluu kahden euron alennus SA-Int maanpuolustusmuseon opiskelijahintaisesta sisäänpääsymaksusta eli pääsy museoon vain viidellä eurolla!
Lisäksi jäsenillemme kuuluu mm.

  • TuKoResin haalarimerkki,
  • Opiskelijain Reserviupseeripiirin haalarimerkki,
  • pääsy Kupittaan tiistai- ja torstaiampumavuoroille sekä
  • pääsy saunavuoroille.

TuKoResin jäsenillä on kaikki Reserviupseeriliiton jäsenedut, kuten

Ampujille

Omia aseita omistamattomille jäsenillemme tarjoamme sekä laina-aseet että pääsyn virallisille ampumaradoille. Jäsenemme saavat käyttää seuraavia ampumaratoja kuulumatta muihin ampumaseuroihin: Kupittaa, Laitila, Piikiö, Raasi, Raisio (Temppelivuori), Salo ja Säkylä. Osallistuminen tiistaisille pienkoispistoolivuoroillemme Kupittaan ampumaradalla edellyttää myös jäsenyyttä.

Asevastaavamme todistavat omaa aselupaa varten tarvittavien ampumakertojen tapahtuneen, ja ampuma-asekouluttajamme kirjoittaa tarvittavan todistuksen poliisille jäsenille ilmaiseksi. Katso lisää.

Jäsenmaksun muodostuminen

Piirimaksu (ORUP) 2,50
Piirilehtimaksu 0,00
Liittomaksu (RUL)     4,50
Reserviläinen-lehti 7,00
Yhdistyksen (TuKoRes) osuus 3,50
Yhteensä 17,50 €.
Jäsenmaksun kerää Maanpuolustusrekisteri.

Turun Korkeakoulujen Reserviläiset ry – Åbo Högskolereservister

%d bloggaajaa tykkää tästä: