Vuodelle 2023

Hallituksen sähköposti on tukores-hallitus (ät) lists.utu.fi

puheenjohtaja, ulkoasia- ja kerhotilavastaava
Sebastian Penttinen

Puheenjohtaja johtaa hallituksen toimitaa ja kokouksia. Ulkoasiavastaava osallistuu TYY:n, ÅAS:n ja TUO:n koulutus- ja tiedotustapahtumiin ja välittää niiden viestit yhdistyksellä ja vastaa em. viesteihin, elleivät ne kuulu jonkun muun osa-alueelle. Täyttää järjestöilmoituksen TYY:lle ja tarvittaessa ÅAS:lle ja TUO:lle. Tarvittaessa osallistuu Turun reserviupseerien kokouksiin ja huolehtii yhteistyöstä alueen reserviläisjärjestöihin.

Kerhotilavastaava huolehtii kerhotilan avaimista ja vastaa tilasta.

varapuheenjohtaja, jäsenvastaava, ulkoasiat (TUO)

Kaapo Mattila

Varapuheenjohtaja hoitaa puheenjohtajan tehtäviä tämän ollessa estynyt.

Jäsenvastaava lisää ja poistaa jäseniä Maanpuolustusrekisteriin sekä tarkistaa tarvittaessa jäsenyydet.

Hoitaa yhteydenpitoa TUO:n suuntaan.

rahastonhoitaja

Adam Brandys

Rahastonhoitaja huolehtii yhdistyksen taloudesta ja laatii vuosittain talousarvion sekä tilinpäätöksen.

sihteeri, urheiluvastaava

Riku Pihlaja

Sihteeri kirjoittaa hallituksen kokousten pöytäkirjat.

Urheiluvastaava järjestää ja tiedottaa urheilutapahtumista.

Tiedottaja, Tuliannoksen päätoimittaja, kotisivu- ja some-vastaava

Esko Sipiläinen

Tiedottaja tiedottaa toiminnasta.

Päätoimittaja kerää jutut järjestölehti Tuliannosta varten sekä taittaa ja julkaisee lehden.

Kotisivu- ja somevastaava huolehtii, että kotisivut ja yhdistyksen sosiaalinen media ovat ajan tasalla. Tarvittaessa uusii mm. palvelinsopimukset yliopiston kanssa.

ampumavastaava

Aleksi Elovaara

Ampumavastaava huolehtii asevastaavat ampumavuoroille tai tarvittaessa peruu vuoron.

tapahtumavastaava, nuorisoupseeri, ulkoasiat (TYY)

Oskari Nääjärvi

Tapahtumavastaava kerää tiedot tapahtumista ja toimittaa ne kattojärjestöille.

Hoitaa yhteydenpitoa TYY:n suuntaan.

ORUP-vastaava

Sebastian Penttinen

ORUP-vastaava osallistuu Opiskelijain Reserviupseeripiiri ry:n hallituksen kokouksiin ja välittää piirin viestit yhdistykselle.

saunavastaava

Antero Kivisaari

Saunavastaavan tehtävänä on varata saunavuoroja, avata saunan ovia ja estyessään ilmoittaa saunavuoron peruuntumisesta.

hallituksen muut jäsenet

Linus Jensén, Tuomas Salonen, Osmo Forsman

Hallituksen jäsenet osallistuvat hallituksen kokouksiin.

toimitsijat

Toimitsijat eivät kuulu hallituksen päätösvaltaiseen kokoonpanoon. He hoitavat erikseen käskettyjä tehtäviä hallituksen apuna.

Ampuma-asiat

ampuma-asekouluttaja

Rami Ojala

Poliisilaitoksen hyväksymä ampuma-asekouluttaja kirjoittaa harrastustodistuksia jäsenten aselupia varten.

asevastaavat

Aleksi Elovaara, Osmo Forsman, Eero-Pekka Ilén, Ville Karsila Sebastian Penttinen ja Vili Pouta

Poliisilaitoksen hyväksymät asevastaavat saavat pitää hallussaan yhdistyksen aseita ja antaa niitä jäsenten käyttöön valvonnassaan mm. Kupittaan ampumavuoroilla.

Turun Korkeakoulujen Reserviläiset ry – Åbo Högskolereservister

%d bloggaajaa tykkää tästä: