Vuodelle 2021

Hallituksen sähköposti on tukores-hallitus (ät) lists.utu.fi

Aleksi Elovaara

Puheenjohtaja johtaa hallituksen toimintaa ja kokouksia.

varapuheenjohtaja, jäsenvastaava

Sebastian Penttinen

Varapuheenjohtaja hoitaa puheenjohtajan tehtäviä tämän ollessa estynyt.

Jäsenvastaava lisää ja poistaa jäseniä Maanpuolustusrekisteriin sekä tarkistaa tarvittaessa jäsenyydet.

rahastonhoitaja

Linus Jensen

Rahastonhoitaja huolehtii yhdistyksen taloudesta ja laatii vuosittain talousarvion sekä tilinpäätöksen.

sihteeri

Teemu Kärki

Sihteeri kirjoittaa hallituksen kokousten pöytäkirjat.

Riku Pihlaja

tiedottaja, Tuliannoksen päätoimittaja

Tiedottaja tiedottaa toiminnasta. Päätoimittaja kerää jutut järjestölehti Tuliannosta varten sekä taittaa ja julkaisee lehden.

ampumavastaava

Osmo Forsman

Ampumavastaava huolehtii asevastaavat ampumavuoroille tai tarvittaessa peruu vuoron.

tapahtuma- ja urheiluvastaava

Oskari Nääjärvi

Tapahtumavastaava kerää tiedot tapahtumista ja toimittaa ne kattojärjestöille. Urheiluvastaava järjestää ja tiedottaa urheilutapahtumista.

ORUP-vastaava

Ville Karsila

ORUP-vastaava osallistuu Opiskelijain Reserviupseeripiiri ry:n hallituksen kokouksiin ja välittää piirin viestit yhdistykselle.

hallituksen muut jäsenet

Alexander Gyllenberg, Kasper Lattu

Hallituksen jäsenet osallistuvat hallituksen kokouksiin.

toimitsijat

Toimitsijat eivät kuulu hallituksen päätösvaltaiseen kokoonpanoon. He hoitavat erikseen käskettyjä tehtäviä hallituksen apuna.

nuorisoupseeri

Anton Elovaara

taloustoimitsija

Kasper Lattu

Taloustoimitsija avustaa rahastonhoitajaa.

saunatoimitsija

Riku Pihlaja

Saunatoimitsijoiden tehtävänä on varata saunavuoroja, avata saunan ovia ja estyessään ilmoittaa saunavuoron peruuntumisesta.

Ampuma-asiat

ampuma-asekouluttaja

Rami Ojala

Poliisilaitoksen hyväksymä ampuma-asekouluttaja kirjoittaa harrastustodistuksia jäsenten aselupia varten.

asevastaavat

Aleksi Elovaara, Osmo Forsman, Eero-Pekka Ilén, Ville Karsila Sebastian Penttinen ja Vili Pouta

Poliisilaitoksen hyväksymät asevastaavat saavat pitää hallussaan yhdistyksen aseita ja antaa niitä jäsenten käyttöön valvonnassaan mm. Kupittaan ampumavuoroilla.

Turun Korkeakoulujen Reserviläiset ry – Åbo Högskolereservister

%d bloggaajaa tykkää tästä: