Yhdistyksen toimikunnat

TuKoRes ry:ssä on useampi toimikunta, jotka osaltaan vastaavat yhdistyksen toiminnasta. Alla on jokainen toimikunta ja toimikunnan vastuualue esiteltynä. Toimikuntiin voi liittyä milloin vain ottammalla toimikunnan puheenjohtajaan.

Ase ja ampumatoimikunta

Ase- ja ampumatoimikunta vastaa yhdistyksen ampumatoiminnasta, kuten Kupittaan ja Nuutin vuorojen järjestämisestä, sekä uusien jäsenien kouluttamisesta turvalliseen aseenkäsittelyyn. Toimikuntaan kuuluvat automaattisesti esikunnan ampumavastaava ja yhdistyksen asevastaavat.

Puheenjohtaja: Aleksi Elovaara, ahoelo(ät)utu.fi

Jäsentukitoimikunta

Jäsentukitoimikunta on vuonna 2023 aloittannut uusi toimikunta, jonka tehtävänä on suunnitella yhdistykselle säännöt ja tiedottaa tavoista, joilla yhdistyksen jäsenistö voi hakea tukea yhdistyksen varoista reserviläistoiminnan tukemiseen.

Puheenjohtaja: Oskari Nääjärvi

Palkitsemistoimikunta

Palkitsemistoimikunta päättää yhdistyksen tai kattoyhdistysten, kuten RUL, ORUP:n tai TYY:n, myöntämien palkintojen esityksistä yhdistyksen aktiivisille toimijoille tai muille, jotka ovat tehneet yhdistyksen eteen arvokasta työtä.

Puheenjohtaja: Alexander Gyllenberg

Alumni- ja juhlatoimikunta

Alumni- ja juhlatoimikunnan tehtävänä on ylläpitää yhdistyksen suhteita yhdistyksen alumneihin ja käynnistää yhdistyksen alumnikerhon toiminta, sekä järjestää yhdistyksen vuosijuhlat loka-marraskuussa.

Puheenjohtaja: Riku Pihlaja, rivapi(ät)utu.fi

Turun Korkeakoulujen Reserviläiset ry – Åbo Högskolereservister