Vuosijuhlat

TuKoResin 60-vuotisjuhlat pidetään marraskuussa 2021. Uuden vuosijuhlatoimikunnan puheenjohtajana toimii Alexander Gyllenberg. Muita jäseniä ovat Riku Pihlaja, Teemu Kärki ja Osmo Forsman. Vuosijuhlatoimikuntaan haluavat voivat ottaa yhteyttä hallitukseen.

Seppeleenlasku Pyhän Katariinan kirkon hautausmaalla.

Sotilaspukutilaus

Image Wearilta voi tilata marraskuussa 2021 pidettäviä TuKoResin 60-vuotisjuhlia varten sotilaspukuja, esim. paraati- ja juhlapukuun kuuluvia takkeja, kuten  Maavoimien m/58, Merivoimien m/30 ja m/51 jne. Yhteyshenkilö tiedusteluille on Virpi Seppälä (virpi.seppala@imagewear.fi, 0400 148 414).
Reserviläisellä on oikeus käyttää sotilaspukuja ja sotilaspukineista muodostettavia kokoonpanoja kotimaassa seuraavasti:

  1. Kunniakäynneillä ja kunniavartiossa sankarihaudoilla.
  2. Puolustusvoimien ja Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen sekä muiden maanpuolustus- ja reserviläisjärjestöjen juhla-, edustus- ja kilpailutilaisuuksissa sekä maanpuolustustapahtumissa, esimerkiksi messuilla maanpuolustustyötä esitellessään.
  3. Reserviläistoiminnan tai maanpuolustustyön kansainväliseen yhteistoimintaan liittyvissä juhla-, edustus- ja kilpailutapahtumissa.
  4. Ammattisotilaan (ml. evp-henkilö) häissä ja hautajaisissa.
  5. Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen sotilaallisia valmiuksia palvelevilla kursseilla.
  6. Toimiessaan oman sodan ajan (poikkeusolojen) yksikkönsä virallisena edustajana yhteistoimintaneuvotteluissa (vast).

Turun Korkeakoulujen Reserviläiset ry – Åbo Högskolereservister