person writing on notebook

Koulutus

TuKoRes järjestää jäsenilleen erilaisia koulutuksia teemaseminaareista SRA-kursseihin, minkä lisäksi jänsemme saavat tiedon kumppaniyhdistysten järjestämistä luennoista ja koulutuksista.

Itsenäiseen opiskeluun on Puolustusvoimien pvmoodle-oppimisympäristö osoitteessa pvmoodle.fi, joka toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Sivustolla on erilaisia kursseja, kuten yliopistojenkin moodleissa, ja sitä käyttävät koulutuksessaan mm. varusmiehet ja kadetit. Pvmoodleen luodaan 1. kerralla tunnus tunnistautumalla. Osasta pvmoodlen kursseista on mahdollista saada kertausharjoituspäiviä.

Reserviupseeriliitolla on oma Priima-verkkokoulutusympäristönsä jäsenille ja luottamushenkilöille osoitteessa https://my.priimalms.com/ns/2707547. Sivu toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. 1. kerralla tunnus luodaan osoitteessa https://my.priimalms.com/reg/stc5p5fn.

Puolustusvoimien ohjesääntöjä ja oppaita itseopiskelua varten tai kurssien lukemistoksi löytää puolustusvoimien sivuilta.

Yliopistojen läsnäolevat tutkinto-opiskelijat voivat hakea JOO-opiskeluoikeutta Maanpuolustuskorkeakoulun opintojaksoihin. Lisätietoa Maanpuolustuskorkeakoulun sivuilta.

Turun Korkeakoulujen Reserviläiset ry – Åbo Högskolereservister