Ammunnan Säännöt

TuKoResin ampumavuorolla pätevät säännöt:

  1. Ampumavuoro on tiistaisin. Vuoro alkaa 18.00 ja päättyy viimeistään 20.00. Vuorolla saavat käydä TuKoResin jäsenet ja toimintaan tutustuvat. Ulko-ovi menee kiinni 20.00 – sisään 18.30 mennessä.
  2.  a. Ampumavuorolle tultaessa ilmoittaudu TuKoResin asevastaavalle. Hän antaa sinulle aseen ja tarvikkeet sekä myy patruunat. Kenelläkään muulla kuin ratavastaavalla ei ole kaapille asiaa.
    b. Jos käytät omia panoksiasi tai asettasi, muista, että hallussapitoluvan on oltava mukanasi. Luvan esittäminen pyydettäessä on ehtona omien panosten tai aseiden käytölle.
  3. Ampumaradan ylin käskynhaltija on TSA:n ratamestari ja kaikkia hänen käskyjään tulee noudattaa.
  4. Radalla ammutaan herrasmiessääntöjen mukaisesti siten, ettei ampumisesta koidu haittaa muille radan käyttäjille. Aseisiin ei saa koskea mikäli joku on tauluilla. Tauluille ei saa mennä mikäli joku ampuu. Normaalit turvallisuussäännöt pätevät. Muista tarvittaessa varoitushuuto SEIS.
  5. Ammunnan jälkeen paikkaa ja palauta taulusi, siivoa ampumapaikkasi hylsyistä yms, ja palauta ampumatarvikkeet TuKoResin ratavastaavalle.
  6. Kaksi kertaa lukukaudessa järjestetään ampumakilpailu, johon jäsenet saavat osallistua. Kilpailuun tulee ilmoittautua 18.30–19.30 välisenä aikana. Ennen kilpailusarjoja ei kilpailija saa samana päivänä harjoitella. Tulokset merkitään kilpailuvihkoon ja julkistetaan TuKoResin lehdessä ja kotisivuilla.
  7. Jos on epäselvyyksiä, KYSY äläkä hölmöile.

TuKoResin hallitus on hyväksynyt nämä säännöt 2. lokakuuta 1997 ja täydentänyt ampuma-aikojen osalta 23. helmikuuta 2022 sekä omia ampumatarvikkeita koskien 19.1.2021.

Turun Korkeakoulujen Reserviläiset ry – Åbo Högskolereservister

%d bloggaajaa tykkää tästä: