Jäsenyys

Turun Korkeakoulujen Reserviläiset ry voi hyväksyä jäsenekseen Turun seudulla opiskelevan tai Turun korkeakouluissa työskentelevän, täysi-ikäisen Suomen kansalaisen. Sotilasarvoon, armeijan käymiseen jne. liittyviä ehtoja sen sijaan ei ole, vaan kiinnostus maanpuolustusta kohtaan riittää.

Jäseneksi liittyessään on oltava opiskelijana tai töissä jossain Turun alueen korkeakoulussa, mutta jäsenyyden voi säilyttää valmistumisensa tai työsuhteen päättymisensä jälkeenkin.
Vanha jäsen: päivitä muuttuneet tietosi Maanpuolustusrekisteriin.
Eroava jäsen: ilmoita hallitukselle joko sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella.

Ehdot jäsenyydelle

Toisen asteen opiskelijoiden ja avoimen amk:n tai avoimen yliopiston opiskelijoiden hyväksymisestä hallitus päättää tapauskohtaisesti. Päätökseen vaikuttavat mm. suunnitelmat myöhemmistä korkeakouluopinnoista ja varusmiespalveluksen tai naisten vapaaehtoisen palveluksen suorittaminen.

Jäsenedut

TuKoResin omiin jäsenetuihin kuuluu kahden euron alennus SA-Int maanpuolustusmuseon opiskelijahintaisesta sisäänpääsymaksusta eli pääsy museoon vain viidellä eurolla!
Lisäksi jäsenillemme kuuluu mm.

  • TuKoResin haalarimerkki,
  • Opiskelijain Reserviupseeripiirin haalarimerkki,
  • pääsy Kupittaan tiistai- ja torstaiampumavuoroille sekä
  • pääsy saunavuoroille.

TuKoResin jäsenillä on kaikki Reserviupseeriliiton jäsenedut, kuten

Ampujille

Omia aseita omistamattomille jäsenillemme tarjoamme sekä laina-aseet että pääsyn virallisille ampumaradoille. Jäsenemme saavat käyttää seuraavia ampumaratoja kuulumatta muihin ampumaseuroihin: Kupittaa, Laitila, Piikiö, Raasi, Raisio (Temppelivuori), Salo ja Säkylä. Osallistuminen tiistaisille pienkoispistoolivuoroillemme Kupittaan ampumaradalla edellyttää myös jäsenyyttä.

Asevastaavamme todistavat omaa aselupaa varten tarvittavien ampumakertojen tapahtuneen, ja ampuma-asekouluttajamme kirjoittaa tarvittavan todistuksen poliisille jäsenille ilmaiseksi. Katso lisää.

Jäsenmaksun muodostuminen

Piirimaksu (ORUP) 2,50
Piirilehtimaksu 0,00
Liittomaksu (RUL)     4,50
Reserviläinen-lehti 7,00
Yhdistyksen (TuKoRes) osuus 3,50
Yhteensä 17,50 €.
Jäsenmaksun kerää Maanpuolustusrekisteri.

Turun Korkeakoulujen Reserviläiset ry – Åbo Högskolereservister

%d bloggaajaa tykkää tästä: