Ammunta

Korkeakouluopiskelija tai henkilökuntaan kuuluva, oletko kiinnostunut ampumisesta? Olet oikeassa seurassa, sillä ampumatoiminta on TuKoResin toiminnan ydintä.

TuKoRes järjestää ampumamahdollisuuksia opiskelijoille, korkeakoulujen henkilökunnalle ja omille jäsenilleen. Voimassaolevan opiskelija- tai henkilökuntakortin esittäminen pyynnöstä on pakollista ensimmäistä kertaa ampumaan tultaessa, ellei tulija ole jo jäsen.

TuKoResilla on lukukausien aikana vakituinen viikoittainen pistooliammuntavuoro Kupittaan urheiluhallin pistooliradalla tiistaisin 18.00–20.00. Saavuthan kuitenkin viimeistään 18.30. Oman aseen omistaminen ei ole välttämätöntä, sillä yhdistys lainaa .22 kaliiberin pienoispistoolejaan.

Ruger 22 -pienoispistooli.

Temppelivuoren sisäampumaradalla on torstaisin harjoitusvuoro, jolla on mahdollista harjoitella toiminnallista ammuntaa 9 mm:n pistoolilla.
Muutamia kertoja vuodessa on ampumapäiviä, jolloin on mahdollisuus kokeilla sellaisiakin aseita, joilla ei ole mahdollista ampua Kupittaan ampumaradalla. Tällaisia ovat esimerkiksi erilaiset haulikot, kiväärit ja 9 mm pistoolit.

CZ 75 -pistooli. Kuvan lähde: käyttäjä Twiek.

Korkeakoulujen ulkopuolisille, esimerkiksi polttari-, TYKY- tai synttäriporukoille, emme järjestä ammuntaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Turun Korkeakoulujen Reserviläiset ry – Åbo Högskolereservister

%d bloggaajaa tykkää tästä: