Ammunta

Huom! Kupittaan ampumarata on suljettu ainakin 13.5.2020 asti.

Korkeakouluopiskelija, oletko kiinnostunut ampumisesta? Olet oikeassa seurassa, sillä ampumatoiminta on TuKoResin toiminnan ydintä.

TuKoRes järjestää ampumamahdollisuuksia opiskelijoille ja omille jäsenilleen. Voimassaolevan opiskelijakortin esittäminen pyynnöstä on pakollista ensimmäistä kertaa ampumaan tultaessa.

TuKoResilla on vakituinen viikoittainen pistooliammuntavuoro Kupittaan urheiluhallin pistooliradalla tiistaisin 18.30–20.30 sekä samaan aikaan kuun 2. torstai. Oman aseen omistaminen ei ole välttämätöntä, sillä yhdistys lainaa .22 kaliiberin pienoispistoolejaan.

Ruger 22 -pienoispistooli.

Lisäksi osallistutaan kuun viimeisenä torstaina Temppelivuoren sisäampumaradalla harjoitusvuorolle, jolla on mahdollista harjoitella toiminnallista ammuntaa 9 mm:n pistoolilla.
Muutamia kertoja vuodessa on ampumapäiviä, jolloin on mahdollisuus kokeilla sellaisiakin aseita, joilla ei ole mahdollista ampua Kupittaan ampumaradalla. Tällaisia ovat esimerkiksi erilaiset haulikot, kiväärit ja 9 mm pistoolit.

CZ 75 -pistooli. Kuvan lähde: käyttäjä Twiek.

TuKoRes järjestää pyynnöstä torstaisin 17.30–20.30 pistooliammuntakursseja turkulaisten korkeakoulujen opiskelija- ja henkilökuntayhdistyksille. Ammuntakurssille voidaan ottaa kerrallaan enintään 15 hlöä. Tarkempaa tietoa yhdistyksille suunnatuista tutustumisammunnoista saa yhdistyksen ampumavastaavalta.

Valitettavasti ulkopuolisille, ei‑korkeakoululaisille, esimerkiksi polttari-, TYKY- tai synttäriporukoille, emme järjestä ammuntaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Turun Korkeakoulujen Reserviläiset ry

%d bloggaajaa tykkää tästä: