Jäsenyys

Turun Korkeakoulujen Reserviläiset ry voi hyväksyä jäsenekseen Turun korkeakouluissa opiskelevan täysi-ikäisen Suomen kansalaisen. Sotilasarvoon, armeijan käymiseen jne. liittyviä ehtoja sen sijaan ei ole, vaan kiinnostus maanpuolustusta kohtaan riittää.

Jäseneksi liittyessään on oltava opiskelijana jossain Turun alueen korkeakoulussa, mutta jäsenyyden voi säilyttää valmistumisensa jälkeenkin.

Jäsenmaksun muodostuminen

Piirimaksu (ORUP) 2,50
Piirilehtimaksu 0,00
Liittomaksu (RUL)     4,50
Reserviläinen-lehti 7,00
Yhdistyksen (TuKoRes) osuus 3,50
Yhteensä 17,50 €.
Jäsenmaksun kerää Maanpuolustusrekisteri.

Jäsenedut

TuKoResin omiin jäsenetuihin kuuluu kahden euron alennus SA-Int maanpuolustusmuseon opiskelijahintaisesta sisäänpääsymaksusta eli pääsy museoon vain viidellä eurolla!
Lisäksi haalarimerkkiämme ja Opiskelijain Reserviupseeripiirin haalarimerkkiä jaetaan vain jäsenille.

TuKoResin jäsenillä on kaikki Reserviupseeriliiton jäsenedut, kuten Reserviläinen-lehti. Jäsenkortilla saa myös alennusta yli 400:lta St1- ja Shell-asemalta Suomessa, ei kuitenkaan Shell express -asemilta.

Alennusta saa S-ryhmän hotelleista ja Pohjola-yhtiöiden vakuutuksista.

Ampujille

Omia aseita omistamattomille jäsenillemme tarjoamme sekä laina-aseet että pääsyn virallisille ampumaradoille. Jäsenemme saavat käyttää seuraavia ampumaratoja kuulumatta muihin ampumaseuroihin: Kupittaa, Laitila, Piikiö, Raasi, Raisio (Temppelivuori), Salo ja Säkylä. Osallistuminen tiistaisille pienkoispistoolivuoroillemme Kupittaan ampumaradalla edellyttää myös jäsenyyttä.

Asevastaavamme todistavat omaa aselupaa varten tarvittavien ampumakertojen tapahtuneen, ja ampuma-asekouluttajamme kirjoittaa tarvittavan todistuksen poliisille jäsenille ilmaiseksi. Katso lisää.

Turun Korkeakoulujen Reserviläiset ry

%d bloggaajaa tykkää tästä: